ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Test Depuls+ HRV – καρδιακού παλμού στο Καυτατζόγλειο

3
1
2β
4β
Στα πλαίσια συνεργασίας των κέντρων «Βιο-εξέλιξις» με τους προπονητές του ΑΣΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κύριο Κώστα Λαμπρόπουλο και του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ κυρία Αρετή Μάζνη,
βρεθήκαμε στο χώρο του Καυτατζόγλειου Σταδίου και διενεργήσαμε τεστ Depuls+ ( HRV – καρδιακού ρυθμού) σε 32(!!!!) αθλητές των δύο Συλλόγων.
Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους αθλητές και τους γονείς τους για το πλήρες Τεστ Αθλητών που διενεργούμε στα κέντρα «Βιο-εξέλιξις» και να τους ενημερώσουμε σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης της υγείας αλλά και της ολοκληρωμένης προσέγγισης με στόχο την μεγιστοποίηση των επιδόσεών τους.
Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον «μαγικό ζωμό» multienergy, μια πολυθρεπτική πολυβιταμίνη με 138 θρεπτικά στοιχεία και 98% βιοδιαθεσιμότητα, καθώς και το ορθομοριακό νερό Tensa.
Το ενδιαφέρον από αθλητές και γονείς ήταν αμείωτο, και πραγματικά δεν καταλάβαμε πότε πέρασαν 6 ολόκληρες ώρες χωρίς διάλειμμα.
Ο Κώστας και η Αρετή αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους σε θέματα υγείας, προσπαθώντας να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους αθλητές τους, παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες για δράσεις στην συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή να μας εμπιστεύονται δύο τόσο σημαντικοί άνθρωποι του ελληνικού αθλητισμού οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά και συνεχίζουν!!!
Κώστα και Αρετή σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους αθλητές σας!!!
Σημαντική η βοήθεια του πολυπρωταθλητή Γιώργου Λαμπρόπουλου που ήταν η ψυχή όλης της δραστηριότητας…
Γιώργο είσαι πραγματικά πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση!!!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τεστ Αθλητών, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα των κέντρων «Βιο-εξέλιξις»,
2313071757, 2351037326, 6934546016.
Βιο-εξελισσόμαστε πρωταθλητικά!!!
error: Content is protected !!