NG Ganoderma

58.50

Noble Garden Ganoderma: Το πιο ισχυρό εκχύλισμα Ganoderma lucidum στον κόσμο

Περιγραφή του NG Ganoderma
Το NG Ganoderma (Γανόδερμα) αποτελείται από τη σάρκα των 6 πιο ισχυρών μανιταριών της οικογένειας Ganoderma, του είδους Ganoderma lucidum. Η 100% βιολογική μέθοδος καλλιέργειας τους γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Gano Excel International στη Μαλαισία, υπό τις αυστηρές προδιαγραφές του προτύπου ISO9001. Η συγκομιδή τους γίνεται όταν αυτά βρίσκονται στην ηλικία των 12 εβδομάδων, χρόνος στον οποίο έχουν φτάσει την πλήρη ωρίμανση τους.

Το Γανόδερμα είναι ένα πολυπορώδες μανιτάρι που ανήκει στο γένος Ganoderma. Ανήκει στην οικογένεια των μυκητών που αναπτύσσονται φυσιολογικά στη βάση και στον κορμό γερασμένων πλατύφυλλων δέντρων, ειδικότερα εκείνων του σφενδάμου. Μόνο σε 2 ή 3 ανά 10000 δέντρα θα υπάρξει τελικά ανάπτυξη του Γανοδέρματος. Ως εκ τούτου, η άγρια μορφή του είναι εξαιρετικά σπάνια στη φύση.

To κόκκινο χρώμα και το νεφροειδές σχήμα του δίνει ξεχωριστή εμφάνιση. Όταν είναι φρέσκο, είναι μαλακό σαν φελλός και επίπεδο. Δε φέρει βράγχια στην κάτω πλευρά του, αντ' αυτού απελευθερώνει τα σπόρια του μέσω λεπτών πόρων. Οι εν λόγω πόροι μπορεί να είναι χρώματος λευκού ή κόκκινου, ανάλογα με την ηλικία του μανιταριού.
Ιδιότητες του Ganoderma lucidum
Κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες, οι σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι το Γανόδερμα περιέχει ένα σύνολο χημικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των τριτερπενίων, πολυσακχαριτών, νουκλεοτιδίων, στερολών, λιπαρών οξέων, αλκαλοειδών, πρωτεϊνών, πεπτιδίων, αμινοξέων και άλλων ανόργανων στοιχείων. Ανάμεσα σ' αυτά τα συστατικά, τα τριτερπένια και οι πολυσακχαρίτες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς έχει αποδειχθεί ότι διαθέτουν ποικίλες και ενδεχομένως σημαντικές φαρμακευτικές ιδιότητες.

Το Γανόδερμα έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητασιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παράλληλα, έχει αντιαλλεργική, υπογλυκαιμική και ανοσορυθμιστική δράση, ενώ επίσης εμφανίζει αντικαρκινική δραστηριότητα. Εκτός των άλλων, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης καθώς και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Όλες οι ανωτέρω ιδιότητες του Γανοδέρματος πηγάζουν από τα περίπου 400 βιοενεργά συστατικά, τα σημαντικότερα των οποίων είναι τα εξής:

Τα τριτερπένια έχει αναφερθεί ότι έχουν σημαντικές βιοδραστικές, αντιοξειδωτικές, αντιαλλεργικές και ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες. Καταπολεμούν την υπέρταση, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης καθώς στην αναστολή της συσσώρευσης των αιμοπεταλίων, λόγω της αναστολής ορισμένων ενζύμων.

Λειτουργεί ως προσαρμογόνο που βοηθά στην αντιμετώπιση κάθε είδους στρες (σωματικό, συναισθηματικό ή χημικό) εκεί όπου χρειάζεται. Έχει συνδεθεί με αντιμεταλλαξιογόνες, ανοσορυθμιστικές, αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Τα εκπληκτικά θρεπτικά συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην ενίσχυση των κυτταρικών μεμβρανών, την τόνωση των αντι-οξειδωτικών επιπέδων και τον καθαρισμό των τοξινών από το σώμα.

Επίσης, βοηθούν στην πρόληψη εκφυλιστικών ασθενειών και ρυθμίζουν την υγεία του πεπτικού συστήματος. Τέλος, μετριάζουν τα επίπεδα χοληστερόλης και βοηθούν στη διατήρηση υγιούς επιπέδου σακχάρου στο αίμα.

Πηγή ιδιοτήτων του Ganoderma lucidum για την ίαση του δέρματος. Σύμφωνα με το Οργανισμό Υγειονομικής Περίθαλψης, το εκχύλισμα απο Ganoderma φαίνεται ότι διευκολύνει ή/και βοηθάει στην αντιμετώπιση ορισμένων ασθενειών του δέρματος όταν εφαρμόζεται απευθείας σ’ αυτό.

Εκτός αυτού, βοηθά επίσης στην θεραπεία των πληγών εξαιτίας διαφόρων μορφών καρκίνου και διαφόρων άλλων στοματικών εξελκώσεων. Τέλος, αναζωογονεί τους ιστούς του σώματος και προσφέρει μία καθαρή, λεία και νεανική επιδερμίδα.

Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων στο αίμα. Είναι γνωστό ότι βοηθαει στη μείωση της χοληστερόλης, παρέχει συνεχή ενέργεια στα κύτταρα και ρυθμίζει το μεταβολισμό.

Το Γανόδερμα περιέχει διάφορα ένζυμα όπως το υπεροξείδιο της δισμουτάσης, ένζυμα λυσοζύμης και ένζυμα πρωτεΐνης. Ο οργανισμός τα χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση ασθενειών, την παραγωγή ενέργειας και την επιτάχυνση όλων των μεταβολικών διεργασιών.

Η λυσοζύμη είναι ένα ένζυμο που καταστρέφει όλα τα βακτηριακά κυτταρικά τοιχώματα με την υδρόλυση του πολυσακχαρικού συστατικού του κυτταρικού τοιχώματος.

Το υπεροξείδιο της δισμουτάσης είναι ένα σημαντικό συστατικό στοιχείο του Γανοδέρματος. Δρα ως αντιοξειδωτικό, που προστατεύει τον οργανισμό από τις επιθέσεις των βλαβερών ελεύθερων ριζών.

Οι φυτικές ίνες είναι ένα μεγαλομοριακό συστατικό που δεν αφομοιώνεται ούτε απορροφάται από τον οργανισμό. Στην πραγματικότητα αποβάλλονται έπειτα από την πρόσληψη τους από τον οργανισμό. Το Γανόδερμα περιέχει φυτικές ίνες που βρίσκονται στην β-γλυκάνη, τις χιτινικές ουσίες, τους πολυσακχαρίτες και αλλού. Δεδομένου ότι η β-γλυκάνη και οι χιτινικές ουσίες περιέχονται σε μεγάλη ποσότητα στις φυτικές ίνες του Γανοδέρματος, εντοπίζονται σε αυτές ορισμένες φαρμακολογικές ιδιότητες.

Στη συνέχεια, με φυσικές ενέργειες οι ουσίες απορροφούν επικίνδυνες ουσίες, όπως οι καρκινογόνες, και αποτρέπουν την απορρόφηση τους από το έντερο, αλλά και επιταγχύνουν την απέκκριση τους. Ως εκ τούτου, φαίνεται να λειτουργεί αποτελεσματικά για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και του ορθού.

 

Οφέλη για την υγεία με το NG Ganoderma
Το NG Ganoderma βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύοντας τις φυσικές άμυνες του οργανισμού, ενώ διευκολύνει τη φυσική διαδικασία της επούλωσης.

Θεωρείται ένα δημοφιλές παραδοσιακό φάρμακο και έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή Κινεζική ιατρική για την ενίσχυση της καλής ποιότητας ζωής και της μακροζωίας. Πιο συγκεκριμένα, το NG Ganoderma βοηθάει σε:

 • Τριχόπτωση
 • Ξηροδερμία
 • Ενίσχυση μυϊκού ιστού
 • Χαμηλά αιμοσφαίρια
 • Ζάκχαρο
 • Ημικρανίες
 • Αρθρώσεις
 • Οισοφάγο
 • Παλινδρόμηση
 • Στομάχι
 • Λεπτό έντερο
 • Παχύ έντερο (δυσκοιλιότητα, αιμορροϊδες, αιμορραγία)
 • Τριγλυκερίδια
 • Υπόταση
 • Υπέρταση
 • Τόνωση νεφρών
 • Τόνωση ήπατος
 • Αποτοξίνωση
 • Χοληστερίνη

Πληροφορίες προϊόντος

Κάθε συσκευασία NG Ganoderma της Gano Excel περιέχει 90 κάψουλες (90 x 275 mg) υψηλής ποιότητας Γανόδερμα (Ganoderma lucidum).

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 30152/12-4-2013


 
Προτεινόμενη δοσολογία

1η εβδομάδα: 1 κάψουλα κάθε πρωί
2η εβδομάδα: 1 κάψουλα κάθε πρωί & βράδυ
3η εβδομάδα: 1 κάψουλα κάθε πρωί, μεσημέρι & βράδυ
4η εβδομάδα & έπειτα: 1 κάψουλα κάθε πρωί

Σημείωση: οι κάψουλες καλό είναι να λαμβάνονται πριν από τα γεύματα


 
Δε σταματάμε καμιά φαρμακευτική αγωγή που μας έχει συστήσει ο γιατρός μας. Εάν λαμβάνετε αντιπηκτική ή ανοσοκατασταλτική αγωγή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε προϊόντα με Γανόδερμα. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

error: Content is protected !!