ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Magnesium 300mg with B6 – Super Health

14.10

Τιμή Λιανικής 14,10€

 

Φυσικό μυοχαλαρωτικό

Η ορθομοριακή φόρμουλα Magnesium with B6 της σειράς Super Health παρέχει 300mg φυτικού μαγνησίου σε 1 μόνο κάψουλα, ειδικά σχεδιασμένη για την καλή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος.

Ο συνδυασμός του μαγνησίου με την βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας, βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχολογία και υποστηρίζει τον ήρεμο ύπνο και τον σχηματισμό δοντιών και οστών. Μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση της πίεσης και στην καλή ροή του αίματος καθώς και στη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS).

Περιέχει χηλικό κιτρικό μαγνήσιο και οξείδιο του μαγνησίου που συμπληρώνει το κιτρικό και είναι μια καλά ανεκτή μορφή μαγνησίου που βοηθά στην φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου.

Έχει προστεθεί βιταμίνη Β6 λόγω της συνεργικής τους δράσης καθώς η Β6 ρυθμίζει τα επίπεδα του μαγνησίου και αυξάνει την απορρόφησή του.

Σε τυχαιοποιημένη μελέτη σε άτομα με έντονο στρες παρατηρήθηκε μεγαλύτερη μείωση του στρες με το μαγνήσιο σε συνδυασμό με την βιταμίνη Β6 παρά με το μαγνήσιο μόνο.

error: Content is protected !!