Καφές Luvoco

31.00198.00

Luvoco: Premium καφές εσπρέσσο με Ganoderma lucidum

Περιγραφή της σειράς καφέ εσπρέσσο Luvoco
Ο Luvoco είναι ο καφές του πάθους, ακριβώς όπως υποδηλώνει και το όνομα του το οποίο προκύπτει από τη φράση “Love of Coffee” (μτφρ. “Πάθος για καφέ”). Πρόκειται για έναν premium εσπρέσσο καφέ σε μορφή κάψουλας, εμπλουτισμένου με εκχύλισμα 100% βιολογικού Ganoderma lucidum, από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες καφέ Arabica & Robusta, ούτως ώστε να σας προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία παράλληλα με όλα τα οφέλη που προσφέρει το γανόδερμα στον οργανισμό σας.

Όποιο κι αν είναι το γούστο σας στον καφέ, η σειρά Luvoco της Gano Excel υπόσχεται να σας ικανοποιήσει με την πιο γευστική πρόταση στον premium καφέ, προσφέροντας παράλληλα όλα τα οφέλη του γανοδέρματος στον οργανισμό.

Κυκλοφορεί σε τρεις παραλλαγές: Amoroso, Raffinato & Classico.

 

Οι γεύσεις της σειράς εσπρέσσο Luvoco
Amoroso
Βελούδινη γεύση & απαλό άρωμα, για τους εραστές του ελαφρύ αρωματικού καφέ εσπρέσσο

Ένας καφές από ελαφρώς καβουρδισμένους κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας, εμπλουτισμένος με όλα τα οφέλη του γανοδέρματος της Gano Excel. Ο ελαφρά καβουρδισμένος καφές διατηρεί την αρχική γεύση και το άρωμα των κόκκων καφέ σε σύγκριση με τον έντονα καβουρδισμένο, διατηρώντας την οξύτητα και τα φρουτώδη αρώματα του. Κατά τη διάρκεια του ελαφρού καβουρδίσματος οι κόκκοι καφέ φτάνουν σε θερμοκρασία 180°C – 205°C, κατά την οποία απελευθερώνεται σημαντικό ποσοστό υγρασίας χωρίς να χάνονται τα φυσικά αρώματά τους.

Raffinato
Ισορροπημένη γεύση & άρωμα, για όσους προτιμούν έναν εσπρέσσο καφέ μέτριας έντασης

Ένας καφές από μέτρια καβουρδισμένους κόκκους καφέ, εμπλουτισμένος με όλα τα οφέλη του γανοδέρματος της Gano Excel. Ο μέτρια καβουρδισμένος καφές προσφέρει μια ισορροπημένη γεύση καφέ με μέτρια οξύτητα, στον οποίο διακρίνονται τόσο τα φυσικά αρώματα των κόκκων καφέ, όσο και του γνωστού σε όλους χαρακτήρα ο οποίος αποδίδεται χάρη στη διαδικασία του καβουρδίσματος. Κατά τη διάρκεια του μετρίου καβουρδίσματος οι κόκκοι καφέ φτάνουν σε θερμοκρασία μεταξύ 210°C – 220°C, μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ρωγμής.

Classico
Πλούσια γεύση & έντονο άρωμα, για τους λάτρεις του κλασικού ιταλικού καφέ εσπρέσσο

Ένας καφές από έντονα καβουρδισμένους κόκκους καφέ, εμπλουτισμένος με όλα τα οφέλη του γανοδέρματος της Gano Excel. Έχει έντονη γεύση και άρωμα με νότες καπνού, καραμέλας & ξύλου, οι οποίες επισκιάζουν το φυσικό άρωμα των κόκκων καφέ και προσδίδουν στον καφέ Classico τον έντονο χαρακτήρα του με τα γνώριμα σε όλους χαρακτηριστικά τους καβουρδισμένου καφέ. Για το έντονο καβούρδισμα, οι κόκκοι του καφέ φτάνουν σε θερμοκρασία έως και 240°C.
Η μηχανή καφέ Luvoco
Η μηχανή παρασκευής καφέ εσπρέσσο Luvoco χρησιμοποιεί την Ιταλική τεχνολογία ώστε να παράγει τον τέλειο καφέ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Είναι εύχρηστη, με συμπαγή και κομψό σχεδιασμό και μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:

Δοχείο νερού χωρητικότητας 1L Αυτόματος έλεγχος της ποσότητας του καφέ ανά κούπα

Δυνατότητα προγραμματισμού της προτιμώμενης ποσότητας καφέ που παράγεται, αναλόγως με το μέγεθος της κούπας

Αυτόματη εξαγωγή κάψουλας καφέ και απόθεσή της στον ειδικό χώρο στο εσωτερικό της συσκευής

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Λειτουργία αφαλάτωσης

Η μηχανή καφέ Luvoco θερμαίνει το νερό στην ιδανική θερμοκρασία ούτως ώστε να απελευθερωθούν τα πλούσια αρώματα του καφέ, δίχως να καταστρέφονται οι πολύτιμες ουσίες του γανοδέρματος με το οποίο είναι εμπλουτισμένος.

Η μηχανή καφέ Luvoco εγγυάται το τέλειο φλιτζάνι καφέ, γεμάτο άρωμα & γεύση, κάθε φορά!

Κάθε μηχανή καφέ Luvoco συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών
error: Content is protected !!