ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Devita Ritm+

792.00

Τιμή Λιανικής 792€

 

manual.png     quarantees.png     presentation.png     presentation.png     presentation.png

 

Συσκευή για την εναρμόνιση και τη διόρθωση της φυσικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των φυσικών βιοσυστημάτων

Η συσκευή «DeVita Ritm+ MINI» είναι μία γεννήτρια αμυδρής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, παρόμοιας με την ακτινοβολία των φυσικών οργανικών συστημάτων.

Προορίζεται για την ενίσχυση των δικών μας προστατευτικών δυνάμεων και την αποκατάσταση της φυσικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε φυσικά βιοσυστήματα. Η αρχή της διορθωτικής δράσης βασίζεται στη χρήση των συχνοτήτων που ανέπτυξαν οι R. Rife, R.Faull, F. Morell.

Μια καινοτόμα συσκευή ευεξίας, που ισάξια της σε δράση και αποτελεσματικότητα δεν υπάρχει στην αγορά. Στις μέρες μας είναι αναγκαίο, ο κάθε άνθρωπος να είναι σε θέση να διατηρεί έναν υψηλό επίπεδο υγείας. Η συσκευή χρησιμοποιείται για να συντελεί στην προστασία του οργανισμού από παράγοντες στρες, να συντελεί στην διατήρηση της ομοιόστασης, να συμμετέχει στην βελτίωση της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας των οργάνων, να βοηθά στην αποτροπή της πρόωρης γήρανσης.

Η συσκευή βασίζεται στο έργο των επιστημόνων R. Voll, Η. Shimmel, Α.Ρ. Cramer και άλλων που μελέτησαν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του σώματος. Σύμφωνα με τις μελέτες τους, κάθε όργανο έχει τις δικές του ταλαντώσεις, οι οποίες στα εξασθενημένα όργανα διαφέρουν από τα υγιή. Η συσκευή DeVita Ritm+ Mini διαθέτει ξεχωριστές συχνότητες χαμηλής έντασης για διάφορα όργανα και συστήματα οργάνων, οι οποίες ανταποκρίνονται στις δονήσεις των υγιών οργάνων.

Ο αντίκτυπος αυτών των συχνοτήτων «προσαρμόζει» το σώμα σε ένα υγιές κύμα, το οποίο ως εκ τούτου οδηγεί σε αύξΗ συσκευή περιλαμβάνει 22 (6 από αυτά είναι νέα) ΣΕΤ προγραμμάτων που αποτελούνται από χειροκίνητα και αυτόματα προγράμματα. Κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του μοναδικά ΣΕΤ προγραμμάτων (η συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 συνολικά) και έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει νέα ΣΕΤ προγραμμάτων και προγράμματα που θα δημιουργηθούν από τους ειδικούς της εταιρείας.

Η συσκευή DeVita Ritm+ Mini είναι σκόπιμο να εφαρμόζεται κατά τις πρωινές ώρες της ημέρας, καθώς επίσης και όταν υπάρχει ανάγκη τις απογευματινές ώρες.

Για την ολοκληρωμένη επίλυση των προβλημάτων υγείας, τη διατήρηση υψηλού τόνου και αποθεμάτων προσαρμογής, σας συνιστούμε τη χρήση των συσκευών DeVita Energy 11 Mini το πρωί και το DeVita AP+ Mini το βράδυ ή τη νύχτα.

 

*Η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι ιατρική.

error: Content is protected !!