ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Devita Energy 11

594.00

Τιμή Λιανικής 594€

 

manual.png     quarantees.png     presentation.png     presentation.png

 

Συσκευή για την ενίσχυση των ατομικών αμυντικών μηχανισμών και την αποκατάσταση της ψυχοσωματικής ισορροπίας του ανθρώπου

Η συσκευή «DeVita Energy 11» εκπέμπει ήπια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, παρόμοια με αυτή που εκπέμπουν τα φυσικά οργανικά συστήματα.

Προορίζεται για την ενίσχυση των προστατευτικών δυνάμεων και την αποκατάσταση της φυσικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε φυσικά βιοσυστήματα. Η δράση της βασίζεται στη χρήση συχνοτήτων που ανέπτυξαν οι R. Rife, R. Voll, F. Morell.

Η ιδέα για την ύπαρξη ενέργειας στον οργανισμό και το γεγονός ότι η υγεία εξαρτάται από τη ροή της, εκφράστηκε για πρώτη φορά από αρχαίους ιατρούς της Κίνας, της Ινδίας και της Αιγύπτου. Σήμερα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι κάθε όργανο εκπέμπει κάποιες συγκεκριμένες συχνότητες. Οι δυσμενείς εξωτερικοί παράγοντες, η γεμάτη άγχος καθημερινή ζωή, οι κακές συνθήκες του περιβάλλοντος αποσυντονίζουν τους φυσιολογικούς ρυθμούς των συχνοτήτων, με αποτέλεσμα συμπτώματα όπως η κατάθλιψη, η απάθεια και η χρόνια αϋπνία.

Η συσκευή «DeVita Energy 11» εκπέμπει αρμονικές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, οι οποίες εξισορροπούν τους βιοενεργειακούς δείκτες του ανθρώπινου οργανισμού, ενεργοποιούν τις λειτουργίες ρύθμισής του, που βασίζονται σε αντανακλαστικά φαινόμενα, και μειώνουν τις βιοπαθολογικές και γεωπαθητικές επιβαρύνσεις στον οργανισμό.

Η συσκευή «DeVita Energy 11» δρα ήπια και με ασφάλεια στον οργανισμό χωρίς να καταστρέφει την ενεργειακή ισορροπία του, συνολικά ή μεμονωμένα. Αυτή η μέθοδος επίδρασης στον οργανισμό βασίζεται στις ανακαλύψεις του Franz Morell, εφευρέτη της θεραπείας του βιοσυντονισμού. Tα 11 ειδικά προγράμματα ηλεκτρομαγνητικής επίδρασης αποκαθιστούν και ενισχύουν τους φυσιολογικούς δείκτες, ανακουφίζουν από την ψυχολογική και συναισθηματική φόρτιση τονώνοντας τον οργανισμό με ενέργεια, χαρίζοντας καλή διάθεση και υγεία.

Η συσκευή συνιστάται για όλους όσους βιώνουν:

– Επιβλαβείς επιπτώσεις της πόλης και του περιβάλλοντος
– Σωματική και συναισθηματική κόπωση
– Ανακουφίζει από το ψυχο-συναισθηματικό άγχος
– Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
– Μεγάλη σωματική δραστηριότητα
– Κατάθλιψη, άγχος, ευερεθιστότητα
– Ζάλη, αδυναμία, υπνηλία

Αποτελέσματα μετά τη χρήση της συσκευής «DeVita Energy 11»:

– Αποκαθιστά και ενισχύει τη φυσιολογική απόδοση
– Ανακουφίζει το ψυχο-συναισθηματικό άγχος
– Αφαιρεί τους ψυχοσωματικούς περιορισμούς
– Φορτίζει με ενέργεια και θετικότητα

error: Content is protected !!