ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Devita Combi

5,880.00

Τιμή Λιανικής 5880€

 

certificate.png     manual.png     quarantees.png     presentation.png

 

Η DeVita Combi είναι μια πολύ-συσκευή ολοκληρωμένης αποκατάστασης 5 σε 1 (DeVita AP, DeVita Ritm, DeVita Cosmo, HV) για ηλεκτρομαγνητικές, κβαντικές και ηλεκτροθεραπευτικές συνεδρίες.

Χρησιμοποιείται για την προστασία από παράγοντες άγχους, τη διατήρηση της ομοιόστασης, τη βελτίωση της απόδοσης, τη μείωση του πόνου και την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

-Εναρμονίζει τη λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων, προάγει τη δραστηριότητα και την απόδοση. Διατηρεί τον μυϊκό τόνο, σας κρατάει νέους. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει τη μνήμη, ανακουφίζει από την κόπωση των ματιών.

-Προστατεύει από το κρυολόγημα, προάγει τον καθαρισμό του οργανισμού από παθογόνους παράγοντες βακτηρίων, ιών, μυκήτων, παρασίτων. Βελτιώνει τη λειτουργία αποστράγγισης του λεμφικού συστήματος, ανακουφίζει αποτελεσματικά το σώμα από το τοξικό φορτίο.

-Εξαλείφει τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις, ανακουφίζει από τον πόνο και τη μυϊκή ένταση, έχει καταπραϋντική δράση, βελτιώνει τη θρέψη των ιστών, προάγει την ενεργή αναγέννηση.

Δυνατότητες της συσκευής DeVita Combi:

– Περιλαμβάνει 4 πεδία δράσης: AP, Ritm, QUANT, HV
– Δυνατότητα εργασίας τόσο με μια μόνο λειτουργία (ηλεκτρομαγνητική, κβαντική, ηλεκτροθεραπεία) όσο και σε συνδυασμό λειτουργιών: Ritm + QUANT ή Ritm + HV
– Διαθέτει ενσωματωμένη βάση δεδομένων με ΣΕΤ προγραμμάτων και προγράμματα για κάθε λειτουργική μονάδα
– Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας ΣΕΤ προγραμμάτων από τα ήδη διαθέσιμα προγράμματα της βάσης δεδομένων ή να δημιουργήσετε τα δικά σας εξειδικευμένα προγράμματα
– Δυνατότητα επεξεργασίας των ΣΕΤ προγραμμάτων και των προγραμμάτων που έχουν δημιουργηθεί από τον χρήστη
– Μεταφορά οποιουδήποτε ΣΕΤ προγραμμάτων σε έντυπη μορφή (εκτύπωση)
– Βολικό και εύχρηστο, συμπαγές μέγεθος, ελαφρύ, φορητό
– Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους αλλά και για το σπίτι, με δυνατότητα χρήσης τόσο για ανθρώπους όσο και για συγκεκριμένα ζώα
– Διαθέτει μοναδικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένα ζώα

error: Content is protected !!