ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Devita Ap+

792.00

Τιμή Λιανικής 792€
manual.png    quarantees.png    presentation.png    presentation.png    presentation.png    presentation.png

 

Συσκευή ενίσχυσης των προστατευτικών μηχανισμών και αποκατάστασης της φυσικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε φυσικά βιοσυστήματα

Η συσκευή «DeVita AP+ MINI» είναι μία γεννήτρια αμυδρής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, παρόμοιας με την ακτινοβολία των φυσικών οργανικών συστημάτων.

Προορίζεται για την ενίσχυση των προστατευτικών δυνάμεων του οργανισμού μας και την αποκατάσταση της φυσικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε φυσικά βιοσυστήματα. Η αρχή της διορθωτικής δράσης βασίζεται στη χρήση των συχνοτήτων που ανέπτυξαν οι R. Rife, R.Faull, F. Morell.

Μια καινοτόμα συσκευή, που ισάξια της σε δράση και αποτελεσματικότητα δεν υπάρχει στην αγορά. Στις μέρες μας είναι αναγκαίο, ο κάθε άνθρωπος να είναι σε θέση να διατηρεί έναν υψηλό συντελεστή υγείας. Η συσκευή χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του άγχους που προκαλείται από την παρουσία παρασιτικών οργανισμών στο ανθρώπινο σώμα: ιοί, βακτηρίδια, μύκητες, πρωτόζωα, έλμινθες. Επίσης, ρυθμίζει την παρουσία ενδο- και εξω- τοξινών που εμποδίζουν το έργο των κυριότερων απεκκριτικών συστημάτων, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες των προβλημάτων υγείας.

Η αντιπαρασιτική δράση της συσκευής βασίζεται στα αποτελέσματα της έρευνας του επιστήμονα και μηχανικού R. Rife και των συνεχιστών του. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι κάθε ζωντανός οργανισμός έχει τη δική του ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Τα κύματα μιας ορισμένης συχνότητας, που αναπαράγονται από τη συσκευή, αντηχούν με τη δική τους ακτινοβολία, ενισχύοντας τις φυσικές τους ταλαντώσεις. Οι εντατικές ταλαντώσεις αποτελούν παράγοντα εξολόθρευσης των παρασίτων. Η συσκευή DeVita AP+ Mini διαθέτει ξεχωριστές συχνότητες ταλαντώσεων για ορισμένους τύπους ιών, βακτηρίων, ελμινθών, πρωτοζώων και μυκήτων και πέραν αυτού, παρέχει την δυνατότητα για έναν βαθύ καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες.

Η συσκευή περιλαμβάνει 27 (7 από αυτά είναι νέα) ΣΕΤ προγραμμάτων που αποτελούνται από χειροκίνητα και αυτόματα προγράμματα. Κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του μοναδικά ΣΕΤ προγραμμάτων (η συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 συνολικά) και έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει νέα ΣΕΤ προγραμμάτων και προγράμματα που θα δημιουργηθούν από τους ειδικούς της εταιρείας.

Η χρήση της συσκευής DeVita AP+ Mini συνιστάται κατά τις απογευματινές ή τις βραδινές ώρες, τοποθετώντας την συσκευή κάτω από το μαξιλάρι με το πίσω μέρος να «κοιτάει» προς εσάς.

Για την βελτίωση περίπλοκων προβλημάτων υγείας και τη διατήρηση του υψηλού τόνου, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τις συσκευές DeVita Energy 11 Mini το πρωί και DeVita Ritm+ Mini κατά τη διάρκεια της ημέρας.

error: Content is protected !!