ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Aloe Gold Cherry & Cranberry – Higher Nature

47.08

Τιμή Λιανικής 47,08€

Φυσικός χυμός βιολογικής αλόης

Η ορθομοριακή Aloe Gold της Higher Nature είναι χυμός με γεύση κεράσι-βατόμουρο από φρέσκα, ολόκληρα φύλλα Αλόης Barbadensis Miller βιολογικής καλλιέργειας, η ποικιλία με την καλύτερη δράση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αποτελεί μία υπερτροφή καθώς βοηθά το σώμα να απορροφά τις βιταμίνες και ενθαρρύνει την αναπαραγωγή των αποτοξινωτικών ενζύμων.

Το εκχύλισμά της περιέχει, εκτός από θείο, επιπλέον 150 πολύτιμα καθαρά βιολογικά θρεπτικά συστατικά μεταξύ άλλων ένζυμα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβονοειδή, σάκχαρα και βασικά αμινοξέα. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της Αλόης οφείλονται στο σύνολο των φυσικών συστατικών και στην καθαρότητα του εκχυλίσματός της.

Ανεξάρτητες έρευνες έδειξαν ότι η ορθομοριακή Aloe Gold περιέχει υψηλή ποσότητα πολυσακχαρίδες, οι οποίοι οποία δίνουν στο χυμό της Αλόης τις ευεργετικές της ιδιότητες. Μερικοί από αυτούς τους πολυσακχαρίτες δεν απορροφώνται, αλλά κολλάνε σε ορισμένα κύτταρα που επενδύουν το έντερο και σχηματίζουν ένα φράγμα που εμποδίζει την απορρόφηση ανεπιθύμητου υλικού, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη του συνδρόμου διαρρέοντος εντέρου.

error: Content is protected !!