ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER
Διατροφή
Ο συνδυασμός βιοσυντονιστικής παρακολούθησης και υγιούς ολοκληρωμένης διατροφής, μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της υγείας μας και κατά συνέπεια την ποιότητα της ζωής μας, επιτυγχάνοντας το «ΕΥ ΖΗΝ»!!!!
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δυστυχώς είναι πολύ απαιτητικός και στρεσογόνος, πολλές φορές εξοντωτικός. Επιχειρούμε καθημερινά σε ένα περιβάλλον πολύ επιβαρυμένο, σχεδόν μολυσμένο, με άμεσο αντίκτυπο στην υγεία μας. Ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, η καθιστική ζωή, το γρήγορο – έτοιμο φαγητό, η απομάκρυνση από τη φύση (τον ήλιο και τη γη) είναι πολύ επιβαρυντικοί παράγοντες για την υγεία μας.
Μοναδικός μας σύμμαχος είναι μια προσέγγιση ολιστικής ευεξίας, με θετική νοοτροπία, σωστή διατροφή, επαρκή ενυδάτωση και άσκηση. Έτσι μπορεί ο οργανισμός μας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέρχεται στις καθημερινές ενεργειακές απαιτήσεις και να εξασφαλίζουμε μια υψηλή ποιότητα ζωής, ένα υψηλό επίπεδο ψυχολογικής και σωματικής υγείας.

Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω σ’ αυτή την προσέγγιση!!!

Με τον όρο «σωστή διατροφή» εννοούμε την αποφυγή πρόσληψης βλαβερών ή άχρηστων συστατικών, και την πρόσληψη όλων εκείνων των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ένας οργανισμός για να διατηρεί υψηλά επίπεδα υγείας.
Δυστυχώς, η πρόσληψη των πολύτιμων αυτών στοιχείων μόνο με τη διατροφή είναι όλο και πιο δύσκολη, δεδομένης της έλλειψης τους από τις τροφές.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τα τρόφιμα δεν έχουν πλέον την διατροφική αξία που είχαν πριν από μερικές δεκαετίες.
Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν κάνουμε υγιεινή διατροφή είναι πολύ πιθανό να έχουμε ελλείψεις σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Με τη βιοσυντονιστική μέτρηση μπορούμε να δούμε αυτές τις ελλείψεις, και δίνοντας το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής να επιτύχουμε πολύ υψηλά επίπεδα υγείας. Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν κάνουν όλα τα συμπληρώματα διατροφής για όλους τους οργανισμούς.

Έτσι, κάποιο συμπλήρωμα που είναι βέλτιστο για τον Α οργανισμό, μπορεί να μην προσφέρει τίποτα στον Β.

Το εξειδικευμένο βιοσυντονιστικό τεστ μας βοηθάει να προτείνουμε το βέλτιστο συμπλήρωμα διατροφής για τον ενδιαφερόμενο, επιτυγχάνοντας έτσι το μέγιστο αποτέλεσμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

1. Οι πρώτες ύλες να είναι φυσικές τροφές, κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς συντηρητικά. Τα συμπληρώματα διατροφής που προέρχονται από χημικές πρώτες ύλες πρέπει να αποφεύγονται.

2. Η βιοδιαθεσιμότητα (απορροφησιμότητα από τον οργανισμό μας) να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Αυτό εξασφαλίζεται από την προέλευση των πρώτων υλών, τον τρόπο επεξεργασίας τους και τη σωστή αναλογία μίξης των πρώτων υλών.

3. Συνέργεια. Οι σωστοί συνδυασμοί πρώτων υλών στις σωστές αναλογίες, μπορούν να πολλαπλασιάσουν την ευεργετική δράση των θρεπτικών στοιχείων.

4. Να έχουν αριθμό γνωστοποίησης ΕΟΦ.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν ένα πλήρες ισορροπημένο γεύμα και δεν αντικαθιστούν την οποιαδήποτε ιατρική ή φαρμακευτική αγωγή!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

error: Content is protected !!