ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Devita Power – Σύμμαχος του αθλητισμού

Devita Power –  Σύμμαχος του αθλητισμού

Καλησπέρα σας!!!

Με λένε Πέτρο Παναγιωτή, είμαι 15 χρονών και θέλω να σας μιλήσω για τον νέο σύμμαχο που έχω στην καθημερινότητά μου, που δε διαφέρει από την φορτωμένη καθημερινότητα των σύγχρονων εφήβων….

Πρωινό ξύπνημα στις 7:30 και αρχίζει το «τρέξιμο» μέχρι τις 10:30 το βράδυ…
Σχολείο μέχρι το μεσημέρι, στη συνέχεια διάβασμα, ξένες γλώσσες και διπλές καθημερινές προπονήσεις και αγώνες το Σαββατοκύριακο.
Κάθε μέρα πρέπει να επιτευχθούν τόσοι πολλοί μικροί στόχοι, ώστε σταδιακά να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους, επιτυχίες, διακρίσεις, πτυχία, μετάλλια, πανεπιστήμιο!!!

Πολύτιμος σύμμαχος στην καθημερινότητά μου, η συσκευή βιοσυντονισμού DeVita Energy New, που χάρη στην ιδρύτρια της Deta Elis Holding, Ακαδημαϊκού κυρίας Κονοπλιόβα @konoplevata διακινείται πλέον παγκόσμια και φυσικά έχει φτάσει και στα δικά μου χέρια μέσω των κέντρων «Βιο-εξέλιξις»….

Η συσκευή πραγματικά δουλεύει υπερωρίες:
Ενεργοποίηση του οργανισμού μου για τις απαιτητικές μου δραστηριότητες, ρύθμιση-ενίσχυση της υγείας μου γιατί δεν θέλω οι εποχιακές ιώσεις να με κρατούν μακρυά απ´ τους στόχους μου, και φυσικά ενεργή προστασία από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κινητά και υπολογιστές. (Γιατί όπως σίγουρα ξέρετε, όλοι οι νέοι αγαπάμε τα κινητά και τους υπολογιστές)…

Έχετε ακούσει για δύσκολη εφηβεία;;; Υπάρχει πρόγραμμα ακόμα και γι’ αυτό.

Η ψυχοσυναισθηματική ισορροπία και η αρμονία στις σχέσεις, δεν είχαν ποτέ ξανά τόσο καλό σύμμαχο.

Μου αρέσει να μαι πρώτος σε ότι κάνω και να επιτυγχάνω τους στόχους μου…. και η συσκευή Devita Energy New μαζί με τα συμπληρώματα Delixir είναι ο καλύτερος σύμμαχός μου!!!!

#DevitaEnergyNew #Delixir #Bioexelixis #Bio_exelixis #Devita #konoplevata @konoplevata

error: Content is protected !!