ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER
ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

O βιοσυντονισμός είναι η μέθοδος κατά την οποία, μέσω συχνοτήτων φιλικών προς τον ανθρώπινο οργανισμό, κάνουμε μέτρηση σε βάθος και έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε εξειδικευμένες συχνότητες βιοσυντονισμού, ανάλογα με τα ευρήματα της διάγνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε ζωντανός οργανισμός αλλά και κάθε ανθρώπινο όργανο έχει μια συχνότητα φυσιολογικής λειτουργίας.

Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να δούμε αν κάποιο όργανο λειτουργεί σωστά ή όχι, και αν δε λειτουργεί σωστά να βρούμε την αιτία που ευθύνεται για τη δυσλειτουργία και δημιουργεί το σύμπτωμα.

Έτσι, μπορούμε να επέμβουμε στην αιτία του προβλήματος και δεν προσπαθούμε να εξαλείψουμε μόνο το σύμπτωμα.

Με τη μέτρηση αυτή μπορούμε να ελέγξουμε τα επίπεδα λειτουργίας όλων των συστημάτων του οργανισμού, τα επίπεδα τοξικότητας, το ανοσοποιητικό σύστημα, τις επιβαρύνσεις από βαρέα μέταλλα, τη μικροβιακή επιβάρυνση, την ύπαρξη αυτοάνοσης ή αλλεργικής διαδικασίας και να ελέγξουμε αν μια διαδικασία – επιβάρυνση είναι χρόνια ή οξεία.

Επίσης με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να διενεργήσουμε εξατομικευμένο τεστ έλλειψης βιταμινών – απαραίτητων θρεπτικών συστατικών (μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ορμόνες) καθώς και τεστ δυσανεξίας και ελέγχου συμβατότητας των φαρμάκων και των συμπληρωμάτων διατροφής που παίρνει ο ενδιαφερόμενος.

Μπορούμε έτσι να γνωρίζουμε αν τα φάρμακα ή τα συμπληρώματα τον βοηθούν και σε ποιο βαθμό, αν χρειάζεται αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες ή αν χρειάζεται να πάρει συμπληρωματικά διατροφικά σκευάσματα.

Ο βιοσυντονισμός είναι μια επιστημονικά βεβαιωμένη και πιστοποιημένη μέθοδος, η οποία πλέον είναι αναγνωρισμένη και από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας ως εναλλακτική ιατρική μέθοδος, όπως ο βελονισμός και η ομοιοπαθητική ιατρική.

Η εταιρεία Deta Elis Holding έχει διενεργήσει πάνω από 150 κλινικές μελέτες σε ιατρικά κέντρα και εργαστήρια της Ρωσίας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση παθογόνων οργανισμών (επισυναπτόμενο PDF στο τέλος της σελίδας).

Επίσης μελέτες πάνω στις βιοσυντονιστικές εφαρμογές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (PEMF Pulse Electromagnetic Frequencies) υπάρχουν δημοσιευμένες στη σελίδα www.pubmed.com

Η διαδικασία της μέτρησης είναι αναίμακτη, ανώδυνη και χωρίς καμιά αρνητική επίδραση (ακτινοβολία) στον ανθρώπινο οργανισμό. Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Οι μετρήσεις αλλά και οι εφαρμογές γίνονται με συσκευές της εταιρείας DetaElis, κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του Βιοσυντονισμού.

Το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας βρίσκεται στη Ρωσία και το εργοστάσιο παραγωγής των συσκευών μέτρησης και των ατομικών συσκευών βρίσκεται στη Γερμανία.

Όλες οι συσκευές έχουν πιστοποίηση CE, καθώς και άλλες κορυφαίες πιστοποιήσεις ασφαλείας και διακρίνονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Οι ατομικές συσκευές Devita Ap και Devita Ritm, είναι φιλικές και εύκολες στη χρήση, είναι μικρές σε όγκο (έχουν το μέγεθος ενός smartphone), και έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία.

Τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων και οι επακόλουθες συμβουλές δεν αντικαθιστούν τις ιατρικές γνωματεύσεις άλλων εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων ή οποιαδήποτε ιατρική ή φαρμακευτική αγωγή όπως αυτή προτείνεται από το θεράποντα ιατρό σας!

Συσκευές Βιοσυντονισμού

για προσωπική χρήση

ΒΙΟΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ DeMatrix

Τα μενταγιόν DeMatrix αποσκοπούν στην εναρμόνιση και τη βελτίωση της λειτουργικής κατάστασης του ατόμου και την προστασία από ενεργειακές επιρροές.

Παραδείγματα Εφαρμογών Βιοσυντονισμού

Αξιολόγηση και Πρόληψη ελλοχευουσών διαταραχών
Αξιολόγηση και αντιμετώπιση υπαρκτών διαταραχών
Μελέτη πορείας πρόσφατων ή παλαιών σοβαρών ασθενειών, αξιολόγηση και αντιμετώπιση
Ορμονική αξιολόγηση
Αξιολόγηση απώλειας βάρους
Διαταραχές μεταβολισμού
Διατροφική εκτίμηση / Ελλείψεις τροφικών συστατικών
Τροφική δυσανεξία / Ανάλυση τροφικής δυσανεξίας
Αλλεργίες (τροφική αλλεργία, αλλεργική ρινίτιδα, βρογχίτιδα, άσθμα, ιγμορίτιδα, ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα)
Παθήσεις μυοσκελετικού
Έξεις (κάπνισμα, αλκοόλ)
Δερματοπάθειες
Διαταραχές κυκλοφορικού συστήματος
Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης – Ινομυαλγία – Αδυναμία – Εξάντληση
Παθήσεις ουροποιητικού
Διαταραχές ύπνου
Κεφαλαλγίες – Ημικρανίες
Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης – Ινομυαλγία – Αδυναμία – Εξάντληση
Νευρολογικές διαταραχές
Νευροορμονικές διαταραχές
Παθήσεις αναπνευστικού
Παθήσεις πεπτικού
Διαταραχές ανοσοποιητικού
Αυτοάνοσα νοσήματα
Περιβαλλοντικές ευαισθησίες και επιβαρύνσεις
Επιβάρυνση από εμβόλια ή χημικά φάρμακα
Τοξική ή Χημική Επιβάρυνση
Αποτοξίνωση – Αντιγήρανση

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

error: Content is protected !!