ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER
ΤΕΣΤ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΙΟ-ΕXELIXIS
Βιοσυντονισμός αθλητών

Ο βιοσυντονισμός χρησιμοποιείται εδώ και 30 χρόνια από επαγγελματίες αθλητές και κορυφαίους ολυμπιονίκες πρωταθλητές. 4 μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, έγιναν από 50 ιατρούς σε 200 αθλητές πάνω από 1000 συνεδρίες, τόσο στην Εθνική Ομάδα της Κίνας όσο και σε άλλες Εθνικές Ολυμπιακές Ομάδες. 30 Κινέζοι αθλητές από τους 100 που έφεραν στην χώρα τους μετάλλια, συμμετείχαν σε πρόγραμμα Συνεδριών Βιοσυντονισμού.

Παράγοντες όπως ελλείψεις σε μεταλλα / ιχνοστοιχεία, αλλεργίες, μολυσμένος αέρας κλπ, κάνουν τη διαφορά μερικών εκατοστών ή μερικών δεκάτων του δευτερολέπτου που μπορεί κάλλιστα να αφήσει έναν αθλητή εκτός μεταλλίου.

Υποκλινικές ελλείψεις θρεπτικών συστατικών μειώνουν τη μυική απόδοση, υποβαθμίζουν την ποιότητα του ύπνου, προκαλούν μυικές κράμπες.

Ο βιοσυντονισμός μπορεί να εντοπίσει τις διαταραχές στο ενεργειακό πεδίο του αθλητή πολύ πριν την εμφάνιση προβλήματος στο σώμα του και τις επιδόσεις του.

Μπορεί επίσης να γίνει αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης σε σύγκριση με τη βέλτιστη (για τον ίδιο τον αθλητή) κατάσταση.

Με το βιοσυντονισμό επιταχύνεται η μυική αποκατάσταση, η ανάρρωση από τραυματισμούς (σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που ορίζει ο γιατρός του), ενισχύεται η νευρομυική συναρμογή. Επίσης το αυτόνομο νευρικό σύστημα βρίσκεται σε ισορροπία με αποτέλεσμα την αποφυγή σπατάλης νευρικής ενέργειας καθώς και καλύτερος έλεγχος του προαγωνιστικού στρες.

Παράλληλα ο αθλητής με ρυθμισμένο νευροφυτικό σύστημα μπορεί να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τις προκλήσεις τις καθημερινότητας (οικογενειακές, προσωπικές κλπ) και οι οποίες πιθανόν να αποτελέσουν κρίσιμο παράγοντα απώλειας της "φόρμας" του (πάντα συνδυαστικά με τη συνδρομή ενός εξειδικευμένου αθλητικού ψυχολόγου).

Εν κατακλείδι ο βιοσυντονισμός είναι το τέλειο συμπληρωματικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή ή του αθλητιάτρου, εργαλείο το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να βοηθήσει σφαιρικά τον αθλητή ως ψυχοσωματική οντότητα.

CLINICAL TRIALS

The application of bioresonance therapy for the correction of the overtrained athlete syndrome

 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30499486/

Στα κέντρα «Βιο-εξέλιξις» επινοήσαμε και εφαρμόσαμε πρώτοι πανελλαδικά, το πρωτοποριακό τεστ για αθλητές.
Το συγκεκριμένο τεστ γίνεται με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού.
Το τεστ διαρκεί περίπου 1 ώρα για κάθε αθλητή, γίνεται κατόπιν ραντεβού, και περιλαμβάνει μετρήσεις οι οποίες δεν μπορούν να αποδοθούν μέσω των γνωστών μεθόδων, και μας δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης του αθλητή.
Τα αποτελέσματα του τεστ συνοδεύονται με οδηγίες-προτάσεις, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων του κάθε αθλητή.
Επιπλέον, μετά τη διενέργεια του τεστ, υπάρχει η δυνατότητα ολοκληρωμένης εξατομικευμένης πρότασης διατροφικών συμπληρωμάτων και η δυνατότητα για βιοσυντονιστική αποκατάσταση από τραυματισμούς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εξατομικευμένο τεστ αθλητών επικοινωνήστε μαζί μας!
Βιοσυντονισμός, συμπληρώματα και αθλητισμός
28 Φεβ 2018 | Βίντεο
Τεστ Αθλητών
31 Μαΐ 2019 | Βίντεο

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

error: Content is protected !!