ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

10 Χρόνια βιοσυντονιστικές εμπειρίες

10 Χρόνια βιοσυντονιστικές εμπειρίες
 • Σύντομο βιογραφικό
 • Dr Γιώτα Παπαδοπούλου
 • Σπούδασε Ιατρική με ειδικότητα Στοματολογίας (MuDr) στο Πανεπιστήμιο Comenius στη Σλοβακία.
 • Διατηρεί Οδοντιατρείο στην πόλη της Κατερίνης από το 2005.
 • Είναι πιστοποιημένη ειδικός εφαρμογών βιοσυντονισμού.
 • Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
 • Ιδρύτρια & επιστημονική σύμβουλος των κέντρων Βιοσυντονισμού και Διατροφής «Βιο-εξέλιξις’’ σε Κατερίνη και Θεσσαλονίκη
 • Πιστοποιημένο μέλος της ΠΑΣΕΜΕΘ (Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Μάλαξης & Εναλλακτικών Θεραπευτών).
 • Μέλος της ΙΑΜΑ.
 • Πτυχιούχος Ομοιοπαθητικός CNM (College of Naturopathic Medicine of England)
 • Μέλος της Ομοιοπαθητικής Ακαδημίας, της European Committee for Homeopathy (ECH) και της Liga Medicorum Homeopathica Internationalis (LMHI)
 • Κάτοχος πιστοποίησης 1ου κύκλου εκπαίδευσης στα Ανθοϊάματα Bach
 
Η πρώτη επαφή μου με την εταιρεία Deta Elis έγινε ακριβώς πριν 10 χρόνια, το 2013. Αναζητώντας λύση σε προσωπικό πρόβλημα υγείας μου, και αφού είχα δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο είχε να προτείνει η συμβατική ιατρική, αποφάσισα να δοκιμάσω και την μέθοδο του βιοσυντονισμού.
Εκανα την εκπαίδευση των ιατρών και πραγματικά μαγεύτηκα. Πάντα πίστευα ότι κάπως έτσι θα είναι η ιατρική του μέλλοντος. Η εφαρμογή των θεραπευτικών βιοσυντονιστικών πρωτοκόλλων πραγματικά απέδωσε, και το πρόβλημα υγείας μου ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα και ανώδυνα, χωρίς παρενέργειες.
Μέσα στον επόμενο χρόνο, το 2015, και αφού είχαμε βοηθήσει συγγενείς και φίλους να ξεπεράσουν προβλήματα υγείας που τους ταλαιπωρούσαν για χρόνια, αποφασίσαμε με τον συνεργάτη μου Κο Κωνσταντίνο Παναγιωτή, να ιδρύσουμε τα κέντρα “Βιο-εξέλιξις”.
Από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι της εταιρείας Deta Elis μας αγκάλιασαν και μας βοήθησαν με κάθε δυνατό τρόπο στο ξεκίνημά μας, αλλά και στην αναπτυξιακή μας πορεία στη συνέχεια.
Μέσα στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν πολλές εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, ταξίδια, εμπειρίες που μας ένωναν ακόμα περισσότερο και μας έδιναν κουράγιο και δύναμη για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Πολύ σύντομα η φήμη των κέντρων “Βιο-εξέλιξις” και ο βιοσυντονισμός, ξεπέρασαν τα σύνορα των πόλεων μας και μας επισκέπτονταν άνθρωποι απ΄όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. 
Από τα κέντρα μας όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν την διάγνωση και την αποκατάσταση της υγείας τους… 
Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μάρτυρες μικρών θαυμάτων, είδαμε να βοηθιούνται άνθρωποι με σοβαρά θέματα υγείας, που είχαν δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο αλλά δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα….
Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα, με έρπη, με διαβήτη, με αλλεργίες, με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, με δυσβίωση εντέρου και γαστρεντερικές διαταραχές, μυοσκελετικά προβλήματα, αποτοξίνωση, κυτταρική υποθρεψία, μετεγχειρητική αποκατάσταση κλπ κλπ… 
Ο συνδυασμός βιοσυντονισμού, συμπληρωμάτων διατροφής Delixir, ενυδάτωσης με υδρογονωμένο νερό Deaqua, μενταγιόν Dematrix και διατροφικών συμβουλών, κάνει πραγματικά τη διαφορά στην ποιότητα ζωής όσων μας εμπιστεύονται. 
Χαιρόμαστε επίσης που όλο και περισσότερος κόσμος μας επισκέπτεται με γνώμονα την πρόληψη. Είναι άνθρωποι αρκετά ενημερωμένοι, απαιτητικοί, που έχουν αντιληφθεί ότι η πρόληψη είναι που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και μακροζωία.  
Στην περίοδο της παγκόσμιας τρέλας με τον ιό covid, εμείς είμασταν ήρεμοι και σίγουροι γιατί είδαμε πόσο αποτελεσματικές ήταν οι εφαρμογές συχνοτήτων σε όλους τους ασθενείς μας… 
Είμασταν ήρεμοι και σίγουροι γιατί η εταιρεία DEH μας έστελνε τακτικά αναβαθμίσεις για τις ατομικές συσκευές μας, με προγράμματα πρόληψης και θεραπείας… 
Είμασταν ήρεμοι και σίγουροι γιατί ξέραμε ότι οι επιστήμονες της εταιρείας εργάζονται άοκνα για να έχουμε τις προστασίες που χρειαζόμαστε….
 
Εδώ και αρκετά χρόνια, η εταιρεία Deta Elis Holding με τιμά με την εμπιστοσύνη της στο να κάνω ομιλίες-παρουσιάσεις ως ιατρός-επιστημονική σύμβουλος βιοσυντονισμού αλλά και να εκπαιδεύω ιατρούς και επαγγελματίες υγείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Μέσα από αυτή μου την ιδιότητα έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογους επαγγελματίες υγείας οι οποίοι, ανεξάρτητα από ποιά χώρα προέρχονται, έχουν κοινά χαρακτηριστικά…. Ποιά είναι αυτά;;;
Το πρώτο και σημαντικότερο είναι το ανήσυχο επιστημονικό πνεύμα που δεν επαναπαύεται και αναζητά συνεχώς απαντήσεις σε θέματα που δεν μπορεί να δώσει η συμβατική ιατρική. Είναι οι επαγγελματίες υγείας που αναγνώρισαν την αξία του βιοσυντονισμού, κατάλαβαν πώς μπορεί να τους βοηθήσει στο έργο τους, εκπαιδεύονται και εφαρμόζουν πλέον τον βιοσυντονισμό στα ιατρεία και θεραπευτήρια τους. 
Το δεύτερο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η χρυσή καρδιά και η διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο. Η διάθεση να δώσουν πραγματικές λύσεις στα προβλήματα των ασθενών τους, επεμβαίνοντας στο αίτιο του προβλήματος και όχι μόνο στο σύμπτωμα.
Το τελευταίο μου εκπαιδευτικό ταξίδι ήταν τον Οκτώβριο του 2023, στην Αμερική. Εκεί γνώρισα έναν σπουδαίο γιατρό-θεραπευτή, τον Dr Chris Cormier ο οποίος στην πόλη Lafayette της Louisiana, διατηρεί μια κλινική όπου εφαρμόζεται οποιαδήποτε αφάρμακη μέθοδος ίασης. Έναν άνθρωπο ανήσυχο, αχόρταγο για γνώση, με υψηλότατο γνωστικό επίπεδο και τεράστια εμπειρία, με έναν τεράστιο κύκλο ασθενών που τον εμπιστεύονται τυφλά. Ως εκ τούτου, μιλάμε για έναν πολύ απαιτητικό επιστήμονα, που ξέρει τί θέλει και πρέπει να δει χειροπιαστά αποτελέσματα για να πειστεί. Αυτός ο γιατρός έψαχνε από καιρό μία αξιόπιστη μέθοδο διάγνωσης για να μπορεί να επιβεβαιώνει και να συμπληρώνει τις μεθόδους διάγνωσης που εφαρμόζει μέχρι στιγμής….
 Η υποδοχή που μου επεφύλαξε ο γιατρός και η ομάδα του ήταν πραγματικά καταπληκτική και η συνεργασία μας όλες τις ημέρες που έμεινα εκεί ήταν πραγματικά υποδειγματική. 
Ξέρετε όμως τί ήταν πραγματικά υπέροχο; Η πλήρης αποδοχή της μεθόδου μας και των τεχνολογιών μας από τον Dr Chris και των βοηθών ιατρών του που εκπαίδευσα. Οι απαντήσεις που δόθηκαν σε προβλήματα ασθενών, οι επιβεβαιώσεις υποθέσεων που έκαναν για κάποιες περιπτώσεις και τις οποίες πλέον ήξεραν με σιγουριά πώς να αντιμετωπίσουν. 
Είναι επίσης χαρακτηριστική η δήλωσή που έκανε ο Dr Chris όσον αφορά στις φορητές συσκευές… επεσήμανε με τον πιο απλό και ουσιαστικό τρόπο κάτι πολύ σημαντικό: “Με τις ατομικές συσκευές της DEH, όλοι οι ασθενείς μου θα έχουν τον γιατρό τους πάνω τους, μαζί τους, στο σπίτι τους. Και αυτό είναι πραγματική επανάσταση!!!”
Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Αμερικανοί γιατροί και θεραπευτές αλλά και ο μέσος Αμερικανός πολίτης θα αγκαλιάσουν και θα υιοθετήσουν την τεχνολογία μας στην προσπάθειά τους να αντισταθμίσουν τους επιβαρυντικούς παράγοντες για την υγεία τους (κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης, έκθεση σε βλαβερές ακτινοβολίες κλπ) και να δώσουν λύση στα προβλήματά τους. 
 
Όλα αυτά όμως δεν θα ήταν δυνατά αν δεν είχα ατσάλινη αυτοπεποίθηση….. 
Αυτοπεποίθηση που μου δίνουν οι τεχνολογίες και οι συσκευές της DEH, αυτοπεποίθηση που μου δίνει η ηγεσία αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό της DEH. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή οι επιστήμονες μας δεν σταματούν να ερευνούν και να εξελίσσουν, ξέρω με σιγουριά ότι οι υπεύθυνοι ανάπτυξης φροντίζουν ώστε όλα να λειτουργούν ρολόι στο κύκλωμα διανομής των προϊόντων μας και να μπορούν να φτάσουν οι συσκευές μας στις άκρες του κόσμου. 
Μια καλοκουρδισμένη ανθρώπινη μηχανή με γνώσεις, θέληση, όραμα και χρυσή καρδιά για βοήθεια στον συνάνθρωπο. Μια εταιρεία που ξέρει να βοηθάει, να στηρίζει και να επιβραβεύει τους συνεργάτες της!!!
Μέσα στο 2024 ξεκινάνε νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, σε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας που έχουν ανήσυχο πνεύμα και αναζητούν απαντήσεις.. Απαντήσεις που μπορούμε να τις δώσουμε εμείς. Η εταιρεία DEH μπορεί να την υποστηρίξει έμπρακτα όλη αυτή την ανάπτυξη.
Ανυπομονούμε για τις νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές συσκευές που έρχονται σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες και θα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο εύκολο και το αποτέλεσμα ακόμα πιο δυνατό… Συσκευές που είναι η αιχμή του δόρατος στις εφαρμογές βιοσυντονισμού και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από οποιονδήποτε ανταγωνιστή.
Αισθάνομαι πολύ ευλογημένη που ένα προσωπικό μου πρόβλημα υγείας μου έφερε στο δρόμο μου την DEH, μια εταιρεία με υψηλότατο επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο σε συνδυασμό με χρυσή καρδιά!!!!
 
Με εκτίμηση

Dr Γιώτα Παπαδοπούλου

error: Content is protected !!