ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Προσωπική μαρτυρία υγείας Κωνσταντίνου Παναγιωτή, Διευθυντή Κέντρων «ΒΙΟ-ΕΞΕΛΙΞΙΣ»

Προσωπική μαρτυρία υγείας Κωνσταντίνου Παναγιωτή, Διευθυντή Κέντρων «ΒΙΟ-ΕΞΕΛΙΞΙΣ»

Καλημέρα σας!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Παναγιωτής και είμαι ο Γενικός Διευθυντής των κέντρων “Bio-exelixis”. αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ με τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας “Deholding” αλλά και με όσους έχουν αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή τους ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, την προσωπική μου εμπειρία….

Τον Μάιο του 2015, ήμουν σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, με πολλά προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα. Ο οργανισμός μου εκείνη την περίοδο ήταν πολύ εξαντλημένος και στρεσαρισμένος. Ξαφνικά έβγαλα κάποια εξανθήματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου μου, τα οποία έφταναν από μπροστά ως πίσω στον αυχένα. Ο πόνος εσωτερικά στο κεφάλι ήταν αφόρητος, και αισθανόμουν ότι ανά 5 δευτερόλεπτα κάποιος μου κάνει μια ένεση μία στο αυτί και μία στο μάτι.Μέσα σε 2 μέρες είχα σχεδόν παραμορφωθεί  με τον πόνο να δυναμώνει συνέχεια. Η γιατρός κυρία Γιώτα Παπαδοπούλου είχε κάνει λίγους μήνες πριν τον πρώτο κύκλο εκπαίδευσης της DEHolding και μου έκανε βιοσυντονιστική μέτρηση η οποία έδειξε “Ερπης τύπου 1 (επιχείλιος)». Την επόμενη μέρα πήγαμε μαζί με την κυρία Παπαδοπούλου σε δερματολόγο και η διάγνωση ήταν κατηγορηματικά και με σιγουριά “Ερπης Ζωστήρ”. Σε ερώτηση της κυρίας Παπαδοπούλου αν υπάρχει περίπτωση να είναι “Ερπης τύπου 1” η δερματολόγος είπε με απόλυτη βεβαιότητα “ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ”. Μου είπε ότι πρέπει να πάρω κορτιζόνη και δυνατά παυσίπονα, ότι ο πόνος θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 μήνες, ότι καλά είναι να πάω σε οφθαλμίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο για να δούμε αν πειράχτηκε το οπτικό και το ακουστικό νεύρο και να μάθω να ζω μ΄αυτό, γιατί όποτε θα στεναχωριέμαι αυτό θα ξαναεκδηλώνεται, και κάποια στιγμή ίσως μου κάνει μεγάλη ζημιά στο μάτι και στο αυτί και ίσως μου προκαλέσει και πιο σοβαρά προβλήματα (πχ σκλήρυνση κατά πλάκας). Την ίδια άποψη είχαν και ο οφθαλμίατρος και ο ωτορινολαρυγγολόγος, η διάγνωση ήταν έρπης ζωστήρ, η θεραπεία κορτιζόνη. Πήγα σε άλλους 2 γιατρούς και όλοι συμφωνούσαν στην διάγνωσή τους.

Ξέρετε πώς είναι να  βρίσκεσαι απέναντι σε έναν γιατρό και να σου λέει ότι έχεις ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν θα περάσει ποτέ και μπορεί να σε αφήσει ανάπηρο τα επόμενα χρόνια; Και ακόμα χειρότερα, να στο επιβεβαιώνουν άλλοι 6 γιατροί;; Εκείνη τη στιγμή αλλάζει όλη η ζωή σου!!!

Εγώ δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό και αποφασίσαμε με την κυρία Παπαδοπούλου να αρχίσω βιοσυντονιστική θεραπεία για “Ερπη τύπου 1”.

Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση…. Από τη μία μεριά ήταν 6 κορυφαίοι έμπειροι γιατροί που συμφωνούσαν μεταξύ τους και από την άλλη ήταν η κυρία Παπαδοπούλου η οποία είχε αντίθετη άποψη βασισμένη στην βιοσυντονιστική διάγνωση.

Η κυρία Παπαδοπούλου συμβουλεύτηκε και τον καθηγητή της τον κύριο Γιάννη Αναγνωστόπουλο και ξεκινήσαμε θεραπεία. Παράλληλα με τις συχνότητες πήρα τριπλές δόσεις από συμπληρώματα διατροφής για να δυναμώσω τον οργανισμό μου, αλλά κανένα χημικό φάρμακο και καθόλου κορτιζόνη. Σε 4 μέρες θεραπείας ο πόνος μειώθηκε κατά 80% και την 5η μέρα εξαφανίστηκε!!! Τα σημάδια από το πρόσωπό μου εξαφανίστηκαν μέσα σε 1 μήνα με πλήρη αποκατάσταση της επιδερμίδας. Εννοείται ότι η θεραπεία μου για τον έρπη συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες αλλά το σημαντικό ήταν ότι είχαν εξαφανιστεί τα συμπτώματα άμεσα! Από τότε δεν ξαναείχα ποτε πονοκέφαλο, δεν ξαναεμφάνισα πουθενά έρπη. Εκτός από τον έρπη, με τις συσκευές DEVITA, θεραπεύσαμε και όλα τα υπόλοιπα μικροπροβλήματα υγείας τα οποία με ταλαιπωρούσαν και με τα οποία είχα μάθει να ζω. Ετσι θεραπεύσαμε την αλλεργική ρινίτιδα που είχα και με ταλαιπωρούσε πάρα πολλά χρόνια, την υπέρταση, χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους από αθλητικούς τραυματισμούς κλπ.

Παράλληλα με εμένα, η κυρία Παπαδοπούλου είχε θεραπεύσει με διάγνωση και θεραπεία, σε συνεργασία με τους καθηγητές της (κύριο Αναγνωστόπουλο Γιάννη και κυρία Ρομασένκο Αλίνα) όλα τα μέλη της οικογενείας μου και της δικής της, και όσους φίλους και γνωστούς είχαν μάθει ότι η Γιώτα εφαρμόζει βιοσυντονισμό.

Κάπως έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το πρώτο κέντρο “Bio-exelixis” στη Θεσσαλονίκη και μετά από 1,5 χρόνο το δεύτερο κέντρο στην Κατερίνη.

Η εταιρεία Deholding για εμάς είναι οικογένεια πολύτιμη, είναι η πιο ανθρώπινη παγκόσμια εταιρεία που θα θέλαμε ποτέ να συνεργαστούμε. Χάρη σ’ αυτήν απολαμβάνουμε υψηλό επίπεδο υγείας αλλά και οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας!!!!

Ευχαριστούμε την ηγεσία της εταιρείας, την κυρία Τατιάνα Κονοπλιόβα, τον κύριο Ρομάν Νοβικοφ, τον κύριο Βασίλη Παλαιολόγου και την κυρία Αγνή Παλαιολόγου-Ζαλιέσκα, τους γιατρούς-εκπαιδευτές της εταιρείας από Ρωσία και Ελλάδα, όλα τα στελέχη της εταιρείας που φροντίζουν για την καθημερινή συνεργασία μας, αλλά και τους δικτυωτές της εταιρείας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη!!!!!

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Παναγιωτής

Γενικός Διευθυντής κέντρων “Bio-exelixis”

error: Content is protected !!