ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - DETA ELIS GREECE PARTNER

Μια πολύ σπουδαία διάκριση για την ακούραστη και πάντα χαμογελαστή Μαριάνθη μας!!!! Βιοσυντονιζόμαστε και βιο-εξελισσόμαστε!!!

Μια πολύ σπουδαία διάκριση για την ακούραστη και πάντα χαμογελαστή Μαριάνθη μας!!!! Βιοσυντονιζόμαστε και βιο-εξελισσόμαστε!!!

“Quinon proficit deficit.”
Όποιος δεν προχωρά, πάει προς τα πίσω
Λατινικό ρητό

Ή όπως λέμε στο μάρκετινγκ, “οτι δεν αναπτύσσεται πεθαίνει”. Προσωπικά έχω μια μονομανία με την συνεχή ανάπτυξη και την δημιουργικότητα σε όποια έκφανση της ζωής και αν είναι αυτή, κατά συνέπεια συσχετίζομαι αβίαστα με ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μου την ίδια νοοτροπία. Η Μαριάνθη Παπαδοπούλου είναι ένας άνθρωπος που με έχει εντυπωσιάσει με την διάθεση της να εξελίσσεται συνεχώς, να αγκαλιάζει τις προκλήσεις χωρίς να τις φοβάται, να βγαίνει από την ζώνη της ασφάλειας και μάλιστα με μία προσέγγιση που δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην προχειρότητα – θέλει οτι καινούργιο μαθαίνει να το μαθαίνει σωστά και να το κάνει σωστά και πάντα με δοτικότητα στον παράγοντα άνθρωπο. Όλα αυτά μπολιασμένα με μια ασυνήθιστη για την εποχή μας θετικότητα και διανθισμένα με μία γενναία δόση χιούμορ για τα τεκταινόμενα στην ζωή. Συγχαρητήρια στην Μαριάνθη για την κατάκτηση του Bronze Master, που ήλθε υποθέτω σαν “θετική παρενέργεια” της όλης της πολύ σημαντικής προσπάθειας και πολύπλευρης εξέλιξης στις τεχνολογίες που αφορούν στην υγεία και όχι μόνο. Εύχομαι Μαριάνθη μου, για να μιμηθώ και λίγο το χιούμορ σου, πολλές ακόμη τέτοιες “επιχειρηματικές παρενέργειες” να σου συμβούν. Διορθώνω το “εύχομαι’, δεν εύχομαι, είμαι βέβαιος, καθότι πέραν των προσωπικών σου χαρισμάτων είσαι και αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό κομμάτι των κέντρων ‘Bio-exelixis’, τα οποία είναι συνυφασμένα με την προσφορά πολύ υψηλών παροχών υγείας – κατά συνέπεια η επιτυχία είναι μονόδρομος…

error: Content is protected !!